Etusivu » JJ Hifi-Garage

JJ Hifi-Garage

JJ HIFI GARAGE on autovarusteluun ja äänentoiston asennukseen erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan laajasti kaikissa ajoneuvojen ja peräkärryjen varusteluun liittyvissä tarpeissa.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja korkealaatuisia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän toiveitaan ja tarpeitaan.

Palvelumme

Äänentoisto ja äänenvaimennus

Asennamme huippuluokan äänentoistojärjestelmiä kaikkiin ajoneuvoihin, mukaan lukien veneet, henkilöautot ja raskas kalusto. Tarjoamme äänieristysratkaisuja, jotka parantavat ajoneuvon käyttömukavuutta.

Autovarustelu ja sisustan verhoukset

Toteutamme ajoneuvojen sisustaverhoukset ja teippaukset asiakkaan toiveiden mukaan. Työautoihin asennamme hyllyt, valot, työkaluvaunut ja muut tarvittavat varusteet. Rakennamme jatko-ohjaamoita uusiin autoihin sekä tarjoamme varus­telu­ratkaisuja harraste­ajoneuvojen kuljetus­kalustoon, muun muassa valot, ajorampit ja kiinnitys­telineet.

Peräkärryt ja trailerit

Toteutamme peräkärryjen pohjalevytykset, valojen parannukset ja muut varustelut.

Lisävalojen asennus

Asennamme lisävaloja, äärivaloja, työvaloja, majakkavaloja/
varoitusvaloja. Varustelussa asennamme myös autoihin ja kärryihin sisätilan työvaloja.

Asiakaspalvelu

Me JJ Hifi Garagessa haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti ja pyrimme toteuttamaan heidän kaikki varustelu- ja asennustarpeensa mahdollisimman hyvin. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy mitä tahansa auton tai kärryn varusteluun liittyen. Me JJ Hifi Garagessa olemme aina valmiina auttamaan.

Terveisin,

Elias Turpeenoja

JJ Hifi Garage

Puhelin 044 240 7715
Sähköposti elias@jjhifigarage.fi